فیلم نوشت فیلم نوشت

اروند | بابک مهرورز
اروند | بابک مهرورز

اروند | بابک مهرورز

اروند با توجه به سوژه مناسب و بکری که داشت، می‌توانست با گروه کارگردانی خوش فکر اثری ماندگار خلق کند اما همه چیز سطحی و بی‌روح باقی‌ماند.

مقاله

نویسنده بابک مهرورز
اروند | بابک مهرورز

کسی در فیلم حضور دارد که من بشناسم؟

سعید آقاخانی که سالها با حضور در نقش های کمدی برای تماشاگران ایرانی شناخته می شد، بازیگر نقش اصلی فیلم است. بازیگران مشهور دیگر از جمله طناز طباطبایی هم حضور کوتاهی در فیلم دارند.

داستان فیلم درباره چیست ؟

جانبازی به نام یونس ( سعید آقاخانی ) که در دوران جنگ به دلیل مجروحیت از همراهی ۱۷۵ غواص شهید همرزمش باز ماند، با یک گروه تفحص همراه می شود تا به آنها برای یافتن این غواصان کمک کند اما...

کارگردان کیست ؟

پوریا آذربایجانی که متولد سال ۱۳۶۰ در تهران می باشد و « اروند » اولین فیلم بلند سینمایی او محسوب می شود.

نکات مثبت فیلم ؟

بازی تاثیرگذار سعید آقاخانی که ارزش تماشا دارد.

پرداختن به سوژه ای که هر مخاطب ایرانی باید از آن مطلع باشد.

نکات منفی فیلم ؟

برخلاف شخصیت اصلی داستان که پرداخت مناسبی پیدا می کند، شخصیت هایی که در مقابل راه او قرار می گیرند پرداخت نمی شوند و هیچکدامشان قابل باور نیستند. شخصیت لیلا با بازی طناز طباطبایی یکی از این افراد است که داستانش ناقص روایت می شود.

سکانس های حساس مربوط به غواصان و دستگیری آنها به هیچوجه تاثیرگذار نیست و کارگردان خیلی راحت از کنار این مسئله گذشته است. در حالی که مهمترین لحظات فیلم قطعاً این بخش بودند.

فیلم شخصیت های زیادی از جمله « ستار » هم دارد که با حذفشان از فیلم، خدشه ای به داستان وارد نمی شود.

حرف آخر :

« اروند» با توجه به سوژه مناسب و بکری که داشت، می توانست با گروه کارگردانی خوش فکر اثری ماندگار خلق کند اما همه چیز سطحی و بی روح باقی مانده است. شهدای غواص ایرانی ارزش این را دارند که اثری ماندگار به احترامشان ساخته شود تا هر ایرانی با رشادت هایشان آشنا شود اما « اروند » فیلمی نیست که بتواند این رسالت را به خوبی انجام دهد.

منبع :moviemag.ir

----- 0 0

مقالات مشاهده شده

یلدا
یلدا

یلدا

مسخره باز
مسخره باز

مسخره باز

معکوس
معکوس

معکوس

اسرافیل
اسرافیل

اسرافیل

سیانور | نفیسه ترابنده
سیانور | نفیسه ترابنده

سیانور | نفیسه ترابنده

 
یادداشتی بر یک تغییر پنهان
یادداشتی بر یک تغییر پنهان

یادداشتی بر یک تغییر پنهان

تا چند روز دیگر سی و ششمین جشنواره فجر کار خود را رسما آغاز خواهد کرد. جشنواره ای که بی شک مهمترین اتفاق هنری کشور است. سی و شش سال سابقه برای جشنواره ای سینمایی زمان کمی نیست. آن هم وقتی در کشوری مانند ایران، که سینما برای مردمش جایگاه مهمی دارد. سی و شش سالگی در عمر آدمی آغاز میانسالی است.
Powered by TayaCMS